Concept OV1210 Páramentesítő és Levegőtisztító Perfect Air, Fekete

Concept OV1210 páramentesítő és levegőtisztító Perfect Air, fekete

E-shop >>Rövid leírás:
Kategóriák: Apró elektromos gépek
Gyártó / gyártmány:Concept
Áfával:50745.00 Ft
Concept OV1210 páramentesítő és levegőtisztító Perfect Air, fekete 2,25 (45%) 28 vélemények

 Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthon? A Concept OV1210 azon segítőtársak egyike, amelyek segítenek tisztább és egészségesebb légkört elérni otthonában. A hatékony szűrőrendszerének köszönhetően a baktériumok, vírusok és allergének akár 99%-át is eltávolítja a levegőből. A háztartások túlzott páratartalma nemcsak az életminőséget rontja, hanem káros hatással van az egészségre is. A magasabb páratartalom ideális környezet a penészgombák terjedéséhez, amelyek egészségügyi komplikációkat okozhatnak. Az OV1200-as modell ideális fürdőszobában és legfeljebb 25 m2-es helyiségekben történő használatra. 3 teljesítmény-fokozatot kínál és egy nap alatt akár 750 ml vizet képes kondenzálni. 1000 ml űrtartalmú víztartállyal rendelkezik, amelynek megtelítődését követően a készülék automatikusan kikapcsol és kigyullad a teli tartály jelzőfénye. Az OV1210 páramentesítőt a mosott ruhák szárításánál is segítőtársként használhatja. Az OV1210-es modell részét képezi a háromszoros szűrőrendszerrel ellátott légtisztító berendezés is, amely felfogja a levegőben található káros anyagokat és megakadályozza azok további terjedését. Minden egyes szűrőréteg megtartja a szennyeződések meghatározott fajtáját, és kölcsönhatásban elnyeli a levegőben lévő szennyezőanyagok akár 99%-át, illetve hozzájárul a tisztább levegőhöz otthonában. Az OV1210-es modell érintőképernyővel rendelkezik, amely segítségével nagyon egyszerűen beállíthatja a kívánt üzemmódot. A működés során a készülék finom zöld háttérvilágítással rendelkezik, ami növeli a vonzerejét. Műszaki paraméterek: Vonzó kialakítás, modern helyiségekhez Felfogja a részecskéket, az allergéneket, a pollent, a szagokat, a gázokat (formaldehid), a penészspórákat Háromfokozatú levegőszűrés (3 db szűrővel) Érintésalapú vezérlés Akár 25 m2-es helyiségbe is alkalmas 3 teljesítmény-fokozat Max. páramentesítési képesség: 750 ml/nap (30 °C/80% RH) A víztartály térfogata: 1000 ml Automatikus kikapcsolás a tartály megtelítődésekor, jelzéssel Ruhaszárító funkció Zajszint: 30-50 dB Színe: fekete/ezüst


 • Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő, fehér
  Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő, fehér

   A háztartások túlzott páratartalma nemcsak az életminőséget rontja, hanem káros hatással van az ..

  21745.00 Ft
 • DOMO DO343DH
  DOMO DO343DH

  Párátlanító kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, ezáltal megszünteti a penészfoltok keletkezésének okát. Remek..

  83370.00 FtPáramentesítők háztartási gépek | apró elektromos gépek concept ov1210 páramentesítő és levegőtisztító perfect air, fekete!
© 2021 Szerviz információk